Gå til hovedindhold

Boliger

Rolstruplund er bygget i et plan og lejlighederne har to rum, eget bad og et lille te-køkken i den ene ende af stuen. Hver lejlighed har udgang til egen terrasse og et indendørs fællesareal.

Indhold

  Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen til højre.

  Rolstruplund er et plejecenter til ældre med betydelige funktionsnedsættelse. Det er typisk ældre med fysisk og/eller psykisk svækkelse. Hvis du ønsker en lejlighed på Rolstruplund skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

  Morsø Kommunens Kommunale Ejendomme står for drift og vedligeholdelse af boligerne. De har ansat en pedel, som i hverdagen passer udenomsarealerne og står for det praktiske i forhold til boligerne.

  Lejlighederne udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt antennebidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.  

  Når du flytter ind på Rolstruplund medbringes egne møbler. Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj.

  Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til vasketøjet.

  Morsø Kommunes Visitation skal visitere dig til en plejebolig. For at blive visiteret til en plejebolig kræves det, at du ikke længere kan klare dig i din hidtidige bolig og har et omfattende behov for pleje, samvær og aktiviteter. Du skal endvidere selv udtrykke ønske om at ville bo i en plejebolig.

  Hvis du har behov for en plejebolig, kan du henvende dig til Morsø Kommunes Visitation på telefon 9970 6348.

  Om
  Livet
  Personale