Boliger

Rolstruplund er bygget i et plan og lejlighederne har to rum, eget bad og et lille te-køkken i den ene ende af stuen. Hver lejlighed har udgang til egen terrasse og et indendørs fællesareal. 

Du kan se lejlighedernes indretning på plantegningen, som du finder i boksen til højre.

Rolstruplund er et plejecenter til ældre med betydelige funktionsnedsættelse. Det er typisk ældre med fysisk og/eller psykisk svækkelse. Hvis du ønsker en lejlighed på Rolstruplund skal du visiteres af Morsø Kommunes Visitation.

Morsø Kommunens Kommunale Ejendomme står for drift og vedligeholdelse af boligerne. De har ansat en pedel, som i hverdagen passer udenomsarealerne og står for det praktiske i forhold til boligerne.

Lejlighederne udlejes på lige vilkår med andre lejeboliger og der betales indskud, husleje, el, varme og vand samt antennebidrag. Der kan søges om boligstøtte efter de gældende regler.  

Praktiske oplysninger ved indflytning

Når du flytter ind på Rolstruplund medbringes egne møbler. Hvis du har behov for en plejeseng, stilles den til rådighed af kommunen efter forudgående visitation. På samme vis medbringer du dyne, pude, sengelinned, håndklæder og tøj.

Der ydes rengøringshjælp efter kommunens kvalitetsstandard og du kan efter behov få hjælp til vasketøjet.